Uer, kokt
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Uer, kokt
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
121 kcal 511 kJ |
|
Fett 3,6 g | 3,6% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 22,2 g | 22,2% protein | |
Kolesterol 56 mg | 0.56% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 0,4 g | 0,4% salt | |
Vann 73 g | 73% vann |
Vitamin A 4 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,26 mg vannløselig |
Vitamin B12 1,3 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 1,8 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 27 mg |
Jern 0,3 mg |
Natrium 143 mg |
Kalium 491 mg |
Magnesium 34 mg |
|
Sink 0,4 mg |
Selen 65 µg |
Kopper 0,13 mg |
Fosfor 247 mg |
Jod 21 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
6.05% | 2,000 kcal |
4.84% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Uer INFO:
Finn nærmeste butikk som har Uer på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 511 kJ
kcal: 121 kcal
Fett: 3,6 g
Kolesterol: 56 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 22,2 g
Salt: 0,4 g
Vitamin A: 4 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 1,8 alfa-TE
Vitamin B6: 0,26 mg
Vitamin B12: 1,3 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 27 mg
Fe: 0,3 mg
Na: 143 mg
K: 491 mg
Mg: 34 mg
Zn: 0,4 mg
Se: 65 µg
Cu: 0,13 mg
P: 247 mg
Jod: 21 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Fisk og skalldyr | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin E |