Sjalottløk, rå
Kategori: Grønnsaker | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke salt, ikke vitamin A, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Selen, Sink, Vann, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Sjalottløk, rå
Grønnsaker
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
24 kcal 100 kJ |
|
Fett 0,2 g | 0,2% fett | |
Fiber 1,4 g | 1,4% fiber | |
Protein 1,5 g | 1,5% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 3,3 g | 3,3% karbohydrater | |
Salt 0 g | 0% salt | |
Vann 93 g | 93% vann |
Vitamin A 0 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,2 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 13 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 0,3 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 24 mg |
Jern 0,8 mg |
Natrium 10 mg |
Kalium 180 mg |
Magnesium 4 mg |
|
Sink 0,4 mg |
Selen 1 µg |
Kopper 0,05 mg |
Fosfor 50 mg |
Jod 2 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
1.2% | 2,000 kcal |
0.96% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Sjalottløk INFO:
Finn nærmeste butikk som har Sjalottløk på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 100 kJ
kcal: 24 kcal
Fett: 0,2 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 3,3 g
Fiber: 1,4 g
Protein: 1,5 g
Salt: 0 g
Vitamin A: 0 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 0,3 alfa-TE
Vitamin B6: 0,2 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 13 mg
Ca: 24 mg
Fe: 0,8 mg
Na: 10 mg
K: 180 mg
Mg: 4 mg
Zn: 0,4 mg
Se: 1 µg
Cu: 0,05 mg
P: 50 mg
Jod: 2 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Grønnsaker | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke salt | ikke vitamin A | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Selen | Sink | Vann | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |