Sild, sursild, innlagt, avrent
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Sild, sursild, innlagt, avrent
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
190 kcal 793 kJ |
|
Fett 11,7 g | 11,7% fett | |
Fiber 0,4 g | 0,4% fiber | |
Protein 9,9 g | 9,9% protein | |
Kolesterol 41 mg | 0.41% kolesterol | |
Karbohydrater 11,1 g | 11,1% karbohydrater | |
Salt 10 g | 10% salt | |
Vann 54 g | 54% vann |
Vitamin A 4 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,31 mg vannløselig |
Vitamin B12 7,2 µg vannløselig |
Vitamin C 1 mg vannløselig |
Vitamin D 6,9 µg fettløselig |
Vitamin E 0,4 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 27 mg |
Jern 0,7 mg |
Natrium 4001 mg |
Kalium 327 mg |
Magnesium 25 mg |
|
Sink 0,4 mg |
Selen 30 µg |
Kopper 0,02 mg |
Fosfor 182 mg |
Jod 10 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
9.5% | 2,000 kcal |
7.6% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Sild INFO:
Finn nærmeste butikk som har Sild på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Vann: 54 g
Kj: 793 kJ
kcal: 190 kcal
Fett: 11,7 g
Kolesterol: 41 mg
Karbohydrater: 11,1 g
Fiber: 0,4 g
Protein: 9,9 g
Salt: 10 g
Vitamin A: 4 RAE
Vitamin D: 6,9 µg
Vitamin E: 0,4 alfa-TE
Vitamin B6: 0,31 mg
Vitamin B12: 7,2 µg
Vitamin C: 1 mg
Ca: 27 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 4001 mg
K: 327 mg
Mg: 25 mg
Zn: 0,4 mg
Se: 30 µg
Cu: 0,02 mg
P: 182 mg
Jod: 10 µg
Kj: 793 kJ
kcal: 190 kcal
Fett: 11,7 g
Kolesterol: 41 mg
Karbohydrater: 11,1 g
Fiber: 0,4 g
Protein: 9,9 g
Salt: 10 g
Vitamin A: 4 RAE
Vitamin D: 6,9 µg
Vitamin E: 0,4 alfa-TE
Vitamin B6: 0,31 mg
Vitamin B12: 7,2 µg
Vitamin C: 1 mg
Ca: 27 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 4001 mg
K: 327 mg
Mg: 25 mg
Zn: 0,4 mg
Se: 30 µg
Cu: 0,02 mg
P: 182 mg
Jod: 10 µg
Verifiser og se oppdatert data i
vårt kilde:
Matvaretabellen 31.05.2018
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no