Sashimi, laks
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Sashimi, laks
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
224 kcal 932 kJ |
|
Fett 16 g | 16% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 20 g | 20% protein | |
Kolesterol 80 mg | 0.8% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 0,1 g | 0,1% salt | |
Vann 61 g | 61% vann |
Vitamin A 26 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,51 mg vannløselig |
Vitamin B12 3,5 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 10 µg fettløselig |
Vitamin E 1,4 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 7 mg |
Jern 0,3 mg |
Natrium 46 mg |
Kalium 451 mg |
Magnesium 26 mg |
|
Sink 0,5 mg |
Selen 30 µg |
Kopper 0,04 mg |
Fosfor 227 mg |
Jod 5,5 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
11.2% | 2,000 kcal |
8.96% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Sashimi INFO:
Finn nærmeste butikk som har Sashimi på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 932 kJ
kcal: 224 kcal
Fett: 16 g
Kolesterol: 80 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 20 g
Salt: 0,1 g
Vitamin A: 26 RAE
Vitamin D: 10 µg
Vitamin E: 1,4 alfa-TE
Vitamin B6: 0,51 mg
Vitamin B12: 3,5 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 7 mg
Fe: 0,3 mg
Na: 46 mg
K: 451 mg
Mg: 26 mg
Zn: 0,5 mg
Se: 30 µg
Cu: 0,04 mg
P: 227 mg
Jod: 5,5 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Fisk og skalldyr | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |