Salami
Kategori: Kjøtt og fjørfe | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Salami
Kjøtt og fjørfe
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
429 kcal 1776 kJ |
|
Fett 39,5 g | 39,5% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 17,6 g | 17,6% protein | |
Kolesterol 66 mg | 0.66% kolesterol | |
Karbohydrater 0,9 g | 0,9% karbohydrater | |
Salt 5,4 g | 5,4% salt | |
Vann 33 g | 33% vann |
Vitamin A 11 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,24 mg vannløselig |
Vitamin B12 1,5 µg vannløselig |
Vitamin C 10 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 1,2 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 10 mg |
Jern 1,2 mg |
Natrium 2150 mg |
Kalium 282 mg |
Magnesium 20 mg |
|
Sink 2,8 mg |
Selen 10 µg |
Kopper 0,08 mg |
Fosfor 185 mg |
Jod 1,4 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
21.45% | 2,000 kcal |
17.16% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Salami INFO:
Finn nærmeste butikk som har Salami på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 1776 kJ
kcal: 429 kcal
Fett: 39,5 g
Kolesterol: 66 mg
Karbohydrater: 0,9 g
Fiber: 0 g
Protein: 17,6 g
Salt: 5,4 g
Vitamin A: 11 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 1,2 alfa-TE
Vitamin B6: 0,24 mg
Vitamin B12: 1,5 µg
Vitamin C: 10 mg
Ca: 10 mg
Fe: 1,2 mg
Na: 2150 mg
K: 282 mg
Mg: 20 mg
Zn: 2,8 mg
Se: 10 µg
Cu: 0,08 mg
P: 185 mg
Jod: 1,4 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Kjøtt og fjørfe | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |