Safran, tørket
Kategori: Råvarer | Urter og krydder
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Safran, tørket
Urter og krydder
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
352 kcal 1487 kJ |
|
Fett 5,8 g | 5,8% fett | |
Fiber 3,9 g | 3,9% fiber | |
Protein 11,4 g | 11,4% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 61,5 g | 61,5% karbohydrater | |
Salt 0,4 g | 0,4% salt | |
Vann 12 g | 12% vann |
Vitamin A 27 RAE fettløselig |
Vitamin B6 1,01 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 81 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E – fettløselig |
Kalsium 111 mg |
Jern 11,1 mg |
Natrium 148 mg |
Kalium 1724 mg |
Magnesium 264 mg |
|
Sink 1,1 mg |
Selen 6 µg |
Kopper 0,33 mg |
Fosfor 252 mg |
Jod – |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
17.6% | 2,000 kcal |
14.08% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Safran INFO:
Finn nærmeste butikk som har Safran på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 1487 kJ
kcal: 352 kcal
Fett: 5,8 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 61,5 g
Fiber: 3,9 g
Protein: 11,4 g
Salt: 0,4 g
Vitamin A: 27 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: -
Vitamin B6: 1,01 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 81 mg
Ca: 111 mg
Fe: 11,1 mg
Na: 148 mg
K: 1724 mg
Mg: 264 mg
Zn: 1,1 mg
Se: 6 µg
Cu: 0,33 mg
P: 252 mg
Jod: -
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Råvarer | Urter og krydder |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |