Reddik, norsk, rå
Kategori: Grønnsaker | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke salt, ikke selen, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Reddik, norsk, rå
Grønnsaker
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
16 kcal 68 kJ |
|
Fett 0,1 g | 0,1% fett | |
Fiber 1,3 g | 1,3% fiber | |
Protein 0,7 g | 0,7% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 2,5 g | 2,5% karbohydrater | |
Salt 0 g | 0% salt | |
Vann 94 g | 94% vann |
Vitamin A 1 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,05 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 21 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 0,1 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 22 mg |
Jern 0,2 mg |
Natrium 7 mg |
Kalium 245 mg |
Magnesium 8 mg |
|
Sink 0,2 mg |
Selen 0 µg |
Kopper 0,03 mg |
Fosfor 24 mg |
Jod 0,7 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
0.8% | 2,000 kcal |
0.64% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Reddik INFO:
Finn nærmeste butikk som har Reddik på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 68 kJ
kcal: 16 kcal
Fett: 0,1 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 2,5 g
Fiber: 1,3 g
Protein: 0,7 g
Salt: 0 g
Vitamin A: 1 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 0,1 alfa-TE
Vitamin B6: 0,05 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 21 mg
Ca: 22 mg
Fe: 0,2 mg
Na: 7 mg
K: 245 mg
Mg: 8 mg
Zn: 0,2 mg
Se: 0 µg
Cu: 0,03 mg
P: 24 mg
Jod: 0,7 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Grønnsaker | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke salt | ikke selen | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |