Østers, rå
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Østers, rå
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
130 kcal 549 kJ |
|
Fett 3,9 g | 3,9% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 23,8 g | 23,8% protein | |
Kolesterol 60 mg | 0.6% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 0,2 g | 0,2% salt | |
Vann 70 g | 70% vann |
Vitamin A 14 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,64 mg vannløselig |
Vitamin B12 6 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 10,7 µg fettløselig |
Vitamin E 0,7 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 24 mg |
Jern 1,4 mg |
Natrium 63 mg |
Kalium 493 mg |
Magnesium 36 mg |
|
Sink 0,5 mg |
Selen 23 µg |
Kopper 0,05 mg |
Fosfor 345 mg |
Jod 20 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
6.5% | 2,000 kcal |
5.2% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Østers INFO:
Finn nærmeste butikk som har Østers på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 549 kJ
kcal: 130 kcal
Fett: 3,9 g
Kolesterol: 60 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 23,8 g
Salt: 0,2 g
Vitamin A: 14 RAE
Vitamin D: 10,7 µg
Vitamin E: 0,7 alfa-TE
Vitamin B6: 0,64 mg
Vitamin B12: 6 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 24 mg
Fe: 1,4 mg
Na: 63 mg
K: 493 mg
Mg: 36 mg
Zn: 0,5 mg
Se: 23 µg
Cu: 0,05 mg
P: 345 mg
Jod: 20 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Fisk og skalldyr | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |