Marsipankake, med syltetøy og krem
Kategori: Kaker o.l. | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Marsipankake, med syltetøy og krem
Kaker o.l.
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
375 kcal 1562 kJ |
|
Fett 26 g | 26% fett | |
Fiber 1,3 g | 1,3% fiber | |
Protein 5,7 g | 5,7% protein | |
Kolesterol 91 mg | 0.91% kolesterol | |
Karbohydrater 29 g | 29% karbohydrater | |
Salt 0,1 g | 0,1% salt | |
Vann 36 g | 36% vann |
Vitamin A 248 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,06 mg vannløselig |
Vitamin B12 0,3 µg vannløselig |
Vitamin C 1 mg vannløselig |
Vitamin D 0,5 µg fettløselig |
Vitamin E 3,4 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 69 mg |
Jern 0,7 mg |
Natrium 34 mg |
Kalium 164 mg |
Magnesium 38 mg |
|
Sink 0,7 mg |
Selen 3 µg |
Kopper 0,18 mg |
Fosfor 132 mg |
Jod 8,8 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
18.75% | 2,000 kcal |
15% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Marsipankake INFO:
Finn nærmeste butikk som har Marsipankake på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Vann: 36 g
Kj: 1562 kJ
kcal: 375 kcal
Fett: 26 g
Kolesterol: 91 mg
Karbohydrater: 29 g
Fiber: 1,3 g
Protein: 5,7 g
Salt: 0,1 g
Vitamin A: 248 RAE
Vitamin D: 0,5 µg
Vitamin E: 3,4 alfa-TE
Vitamin B6: 0,06 mg
Vitamin B12: 0,3 µg
Vitamin C: 1 mg
Ca: 69 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 34 mg
K: 164 mg
Mg: 38 mg
Zn: 0,7 mg
Se: 3 µg
Cu: 0,18 mg
P: 132 mg
Jod: 8,8 µg
Kj: 1562 kJ
kcal: 375 kcal
Fett: 26 g
Kolesterol: 91 mg
Karbohydrater: 29 g
Fiber: 1,3 g
Protein: 5,7 g
Salt: 0,1 g
Vitamin A: 248 RAE
Vitamin D: 0,5 µg
Vitamin E: 3,4 alfa-TE
Vitamin B6: 0,06 mg
Vitamin B12: 0,3 µg
Vitamin C: 1 mg
Ca: 69 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 34 mg
K: 164 mg
Mg: 38 mg
Zn: 0,7 mg
Se: 3 µg
Cu: 0,18 mg
P: 132 mg
Jod: 8,8 µg
Verifiser og se oppdatert data i
vårt kilde:
Matvaretabellen 31.05.2018
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no