Hjort, stek, rå
Kategori: Kjøtt og fjørfe | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Hjort, stek, rå
Kjøtt og fjørfe
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
98 kcal 417 kJ |
|
Fett 1,3 g | 1,3% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 21,7 g | 21,7% protein | |
Kolesterol 62 mg | 0.62% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 0,2 g | 0,2% salt | |
Vann 76 g | 76% vann |
Vitamin A 8 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,5 mg vannløselig |
Vitamin B12 3,7 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 0,4 µg fettløselig |
Vitamin E 0,8 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 8 mg |
Jern 3,1 mg |
Natrium 66 mg |
Kalium 330 mg |
Magnesium 26 mg |
|
Sink 4,1 mg |
Selen 10 µg |
Kopper 0,18 mg |
Fosfor 212 mg |
Jod 3,6 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
4.9% | 2,000 kcal |
3.92% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Hjort INFO:
Finn nærmeste butikk som har Hjort på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 417 kJ
kcal: 98 kcal
Fett: 1,3 g
Kolesterol: 62 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 21,7 g
Salt: 0,2 g
Vitamin A: 8 RAE
Vitamin D: 0,4 µg
Vitamin E: 0,8 alfa-TE
Vitamin B6: 0,5 mg
Vitamin B12: 3,7 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 8 mg
Fe: 3,1 mg
Na: 66 mg
K: 330 mg
Mg: 26 mg
Zn: 4,1 mg
Se: 10 µg
Cu: 0,18 mg
P: 212 mg
Jod: 3,6 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Kjøtt og fjørfe | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |