Brønnkarse, rå
Kategori: Grønnsaker | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke karbohydrater, ikke kolesterol, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Brønnkarse, rå
Grønnsaker
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
11 kcal 48 kJ |
|
Fett 0,1 g | 0,1% fett | |
Fiber 1,5 g | 1,5% fiber | |
Protein 1,9 g | 1,9% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 0,1 g | 0,1% salt | |
Vann 95 g | 95% vann |
Vitamin A 132 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,23 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 3 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 1,5 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 138 mg |
Jern 0,7 mg |
Natrium 37 mg |
Kalium 300 mg |
Magnesium 16 mg |
|
Sink 0,5 mg |
Selen 1 µg |
Kopper 0,05 mg |
Fosfor 61 mg |
Jod 7,1 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
0.55% | 2,000 kcal |
0.44% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Brønnkarse INFO:
Finn nærmeste butikk som har Brønnkarse på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 48 kJ
kcal: 11 kcal
Fett: 0,1 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 1,5 g
Protein: 1,9 g
Salt: 0,1 g
Vitamin A: 132 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 1,5 alfa-TE
Vitamin B6: 0,23 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 3 mg
Ca: 138 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 37 mg
K: 300 mg
Mg: 16 mg
Zn: 0,5 mg
Se: 1 µg
Cu: 0,05 mg
P: 61 mg
Jod: 7,1 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Grønnsaker | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke karbohydrater | ikke kolesterol | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |