Adzukibønner, tørr
Kategori: Belgfrukter | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke salt, ikke vitamin B12, ikke vitamin C, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Adzukibønner, tørr
Belgfrukter
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
310 kcal 1312 kJ |
|
Fett 0,5 g | 0,5% fett | |
Fiber 12,7 g | 12,7% fiber | |
Protein 19,9 g | 19,9% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 50,2 g | 50,2% karbohydrater | |
Salt 0 g | 0% salt | |
Vann 13 g | 13% vann |
Vitamin A 1 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,35 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E – fettløselig |
Kalsium 66 mg |
Jern 5 mg |
Natrium 5 mg |
Kalium 1254 mg |
Magnesium 127 mg |
|
Sink 5 mg |
Selen 3 µg |
Kopper 1,09 mg |
Fosfor 381 mg |
Jod – |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
15.5% | 2,000 kcal |
12.4% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Adzukibønner INFO:
Finn nærmeste butikk som har Adzukibønner på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 1312 kJ
kcal: 310 kcal
Fett: 0,5 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 50,2 g
Fiber: 12,7 g
Protein: 19,9 g
Salt: 0 g
Vitamin A: 1 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: -
Vitamin B6: 0,35 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 66 mg
Fe: 5 mg
Na: 5 mg
K: 1254 mg
Mg: 127 mg
Zn: 5 mg
Se: 3 µg
Cu: 1,09 mg
P: 381 mg
Jod: -
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Belgfrukter | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke salt | ikke vitamin B12 | ikke vitamin C | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin E |