Mais, fryst
Kategori: Grønnsaker | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke natrium, ikke salt, ikke selen, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Protein, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Mais, fryst
Grønnsaker
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
115 kcal 487 kJ |
|
Fett 1,7 g | 1,7% fett | |
Fiber 2,1 g | 2,1% fiber | |
Protein 3,2 g | 3,2% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 20,8 g | 20,8% karbohydrater | |
Salt 0 g | 0% salt | |
Vann 69 g | 69% vann |
Vitamin A 4 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,09 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 9 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 0,1 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 2 mg |
Jern 0,4 mg |
Natrium 0 mg |
Kalium 228 mg |
Magnesium 24 mg |
|
Sink 0,9 mg |
Selen 0 µg |
Kopper 0,05 mg |
Fosfor 112 mg |
Jod 0,5 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
5.75% | 2,000 kcal |
4.6% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Mais INFO:
Finn nærmeste butikk som har Mais på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 487 kJ
kcal: 115 kcal
Fett: 1,7 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 20,8 g
Fiber: 2,1 g
Protein: 3,2 g
Salt: 0 g
Vitamin A: 4 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 0,1 alfa-TE
Vitamin B6: 0,09 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 9 mg
Ca: 2 mg
Fe: 0,4 mg
Na: 0 mg
K: 228 mg
Mg: 24 mg
Zn: 0,9 mg
Se: 0 µg
Cu: 0,05 mg
P: 112 mg
Jod: 0,5 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Grønnsaker | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke natrium | ikke salt | ikke selen | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Protein | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |