Brokkoli, kokt
Kategori: Grønnsaker | Råvarer
Stikkord: Fett, Fiber, Fosfor, ikke kolesterol, ikke salt, ikke selen, ikke vitamin B12, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Brokkoli, kokt
Grønnsaker
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
30 kcal 126 kJ |
|
Fett 0,3 g | 0,3% fett | |
Fiber 3 g | 3% fiber | |
Protein 3,2 g | 3,2% protein | |
Kolesterol 0 mg | 0% kolesterol | |
Karbohydrater 2,1 g | 2,1% karbohydrater | |
Salt 0 g | 0% salt | |
Vann 89 g | 89% vann |
Vitamin A 52 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,04 mg vannløselig |
Vitamin B12 0 µg vannløselig |
Vitamin C 47 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 0,6 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 46 mg |
Jern 0,7 mg |
Natrium 11 mg |
Kalium 372 mg |
Magnesium 21 mg |
|
Sink 0,5 mg |
Selen 0 µg |
Kopper 0,06 mg |
Fosfor 76 mg |
Jod 0,5 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
1.5% | 2,000 kcal |
1.2% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Brokkoli INFO:
Finn nærmeste butikk som har Brokkoli på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 126 kJ
kcal: 30 kcal
Fett: 0,3 g
Kolesterol: 0 mg
Karbohydrater: 2,1 g
Fiber: 3 g
Protein: 3,2 g
Salt: 0 g
Vitamin A: 52 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 0,6 alfa-TE
Vitamin B6: 0,04 mg
Vitamin B12: 0 µg
Vitamin C: 47 mg
Ca: 46 mg
Fe: 0,7 mg
Na: 11 mg
K: 372 mg
Mg: 21 mg
Zn: 0,5 mg
Se: 0 µg
Cu: 0,06 mg
P: 76 mg
Jod: 0,5 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Grønnsaker | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fiber | Fosfor | ikke kolesterol | ikke salt | ikke selen | ikke vitamin B12 | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |