Laks, røkt
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Laks, røkt
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
225 kcal 938 kJ |
|
Fett 14,7 g | 14,7% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 23,2 g | 23,2% protein | |
Kolesterol 63 mg | 0.63% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 3,1 g | 3,1% salt | |
Vann 63 g | 63% vann |
Vitamin A 9 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,5 mg vannløselig |
Vitamin B12 4,6 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 7,5 µg fettløselig |
Vitamin E 3 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 16 mg |
Jern 0,4 mg |
Natrium 1221 mg |
Kalium 425 mg |
Magnesium 31 mg |
|
Sink 0,4 mg |
Selen 30 µg |
Kopper 0,05 mg |
Fosfor 254 mg |
Jod 7,6 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
11.25% | 2,000 kcal |
9% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Laks INFO:
Finn nærmeste butikk som har Laks på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 938 kJ
kcal: 225 kcal
Fett: 14,7 g
Kolesterol: 63 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 23,2 g
Salt: 3,1 g
Vitamin A: 9 RAE
Vitamin D: 7,5 µg
Vitamin E: 3 alfa-TE
Vitamin B6: 0,5 mg
Vitamin B12: 4,6 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 16 mg
Fe: 0,4 mg
Na: 1221 mg
K: 425 mg
Mg: 31 mg
Zn: 0,4 mg
Se: 30 µg
Cu: 0,05 mg
P: 254 mg
Jod: 7,6 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Fisk og skalldyr | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |