Hyse, kolje, rå
Kategori: Fisk og skalldyr | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke karbohydrater, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Hyse, kolje, rå
Fisk og skalldyr
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
81 kcal 345 kJ |
|
Fett 0,6 g | 0,6% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 19 g | 19% protein | |
Kolesterol 36 mg | 0.36% kolesterol | |
Karbohydrater 0 g | 0% karbohydrater | |
Salt 1,9 g | 1,9% salt | |
Vann 78 g | 78% vann |
Vitamin A 2 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,35 mg vannløselig |
Vitamin B12 2 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 0,7 µg fettløselig |
Vitamin E 0,5 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 22 mg |
Jern 0,1 mg |
Natrium 760 mg |
Kalium 340 mg |
Magnesium 23 mg |
|
Sink 0,3 mg |
Selen 28 µg |
Kopper 0,03 mg |
Fosfor 180 mg |
Jod 400 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
4.05% | 2,000 kcal |
3.24% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Hyse INFO:
Finn nærmeste butikk som har Hyse på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 345 kJ
kcal: 81 kcal
Fett: 0,6 g
Kolesterol: 36 mg
Karbohydrater: 0 g
Fiber: 0 g
Protein: 19 g
Salt: 1,9 g
Vitamin A: 2 RAE
Vitamin D: 0,7 µg
Vitamin E: 0,5 alfa-TE
Vitamin B6: 0,35 mg
Vitamin B12: 2 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 22 mg
Fe: 0,1 mg
Na: 760 mg
K: 340 mg
Mg: 23 mg
Zn: 0,3 mg
Se: 28 µg
Cu: 0,03 mg
P: 180 mg
Jod: 400 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Fisk og skalldyr | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke karbohydrater | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |