Salami, mager, Gilde
Kategori: Kjøtt og fjørfe | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke vitamin D, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin C, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Salami, mager, Gilde
Kjøtt og fjørfe
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
167 kcal 701 kJ |
|
Fett 6,5 g | 6,5% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 27 g | 27% protein | |
Kolesterol 60 mg | 0.6% kolesterol | |
Karbohydrater 0,1 g | 0,1% karbohydrater | |
Salt 6,8 g | 6,8% salt | |
Vann 58 g | 58% vann |
Vitamin A 7 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,4 mg vannløselig |
Vitamin B12 2,1 µg vannløselig |
Vitamin C 22 mg vannløselig |
Vitamin D 0 µg fettløselig |
Vitamin E 0,6 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 11 mg |
Jern 2 mg |
Natrium 2700 mg |
Kalium 480 mg |
Magnesium 35 mg |
|
Sink 5 mg |
Selen 12 µg |
Kopper 0,09 mg |
Fosfor 300 mg |
Jod 2,3 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
8.35% | 2,000 kcal |
6.68% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Salami INFO:
Finn nærmeste butikk som har Salami på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 701 kJ
kcal: 167 kcal
Fett: 6,5 g
Kolesterol: 60 mg
Karbohydrater: 0,1 g
Fiber: 0 g
Protein: 27 g
Salt: 6,8 g
Vitamin A: 7 RAE
Vitamin D: 0 µg
Vitamin E: 0,6 alfa-TE
Vitamin B6: 0,4 mg
Vitamin B12: 2,1 µg
Vitamin C: 22 mg
Ca: 11 mg
Fe: 2 mg
Na: 2700 mg
K: 480 mg
Mg: 35 mg
Zn: 5 mg
Se: 12 µg
Cu: 0,09 mg
P: 300 mg
Jod: 2,3 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Kjøtt og fjørfe | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke vitamin D | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin C | Vitamin E |