Fårepølse
Kategori: Kjøtt og fjørfe | Råvarer
Stikkord: Fett, Fosfor, ikke fiber, ikke vitamin C, Jern, Jod, Kalium, Kalsium, Karbohydrater, kcal, kJ, Kolesterol, Kopper, Magnesium, Natrium, Protein, Salt, Selen, Sink, Vann, Vitamin A, Vitamin B12, Vitamin B6, Vitamin D, Vitamin E
Var dette fristende?
Næringsinnhold
Fårepølse
Kjøtt og fjørfe
Per 100 gram
Næringsstoffer | ||
---|---|---|
Kalorier
Kilokalorier / Kilojoule |
339 kcal 1407 kJ |
|
Fett 27,1 g | 27,1% fett | |
Fiber 0 g | 0% fiber | |
Protein 23,3 g | 23,3% protein | |
Kolesterol 80 mg | 0.8% kolesterol | |
Karbohydrater 0,5 g | 0,5% karbohydrater | |
Salt 5 g | 5% salt | |
Vann 43 g | 43% vann |
Vitamin A 9 RAE fettløselig |
Vitamin B6 0,32 mg vannløselig |
Vitamin B12 2,6 µg vannløselig |
Vitamin C 0 mg vannløselig |
Vitamin D 0,2 µg fettløselig |
Vitamin E 1 alfa-TE fettløselig |
Kalsium 8 mg |
Jern 2,3 mg |
Natrium 2000 mg |
Kalium 380 mg |
Magnesium 22 mg |
|
Sink 3,7 mg |
Selen 13 µg |
Kopper 0,15 mg |
Fosfor 220 mg |
Jod 2,6 µg |
Dekker | Daglig kalori behov |
---|---|
16.95% | 2,000 kcal |
13.56% | 2,500 kcal |
* Daglig prosent er basert på en 2000 kalorier diet. Din daglige behov vil variere etter kjønn, alder, størrelse, aktivitet og kroppssammensetning.
Fårepølse INFO:
Finn nærmeste butikk som har Fårepølse på lager:
Ingen butikker tilgjengelig
Kj: 1407 kJ
kcal: 339 kcal
Fett: 27,1 g
Kolesterol: 80 mg
Karbohydrater: 0,5 g
Fiber: 0 g
Protein: 23,3 g
Salt: 5 g
Vitamin A: 9 RAE
Vitamin D: 0,2 µg
Vitamin E: 1 alfa-TE
Vitamin B6: 0,32 mg
Vitamin B12: 2,6 µg
Vitamin C: 0 mg
Ca: 8 mg
Fe: 2,3 mg
Na: 2000 mg
K: 380 mg
Mg: 22 mg
Zn: 3,7 mg
Se: 13 µg
Cu: 0,15 mg
P: 220 mg
Jod: 2,6 µg
Mattilsynet, Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo.
www.matvaretabellen.no-
Kategori:
Kjøtt og fjørfe | Råvarer |
Stikkord: Fett | Fosfor | ikke fiber | ikke vitamin C | Jern | Jod | Kalium | Kalsium | Karbohydrater | kcal | kJ | Kolesterol | Kopper | Magnesium | Natrium | Protein | Salt | Selen | Sink | Vann | Vitamin A | Vitamin B12 | Vitamin B6 | Vitamin D | Vitamin E |